Top Menu
Szukaj
COVID-19 Mapa
Kontakt
Menu
Wybierz kontynent
Afryka
Azja
Ameryka Południowa
Ameryka Północna i Środkowa
Australia i Oceania
Europa
Antarktyda
Niezbędnik podróżnika
Choroby
Szczepienia
Malaria chemioprofilaktyka
Aktualności
O Autorze
Higiena wody, żywności i żywienia
mycie rąk wodą z mydłem przed jedzeniem (jeśli woda i mydło nie są dostępne, stosować żele, chusteczki ze środkiem dezynfekcyjnym),
picie tylko butelkowanej lub przegotowanej wody,
unikanie picia napojów z lodem niewiadomego pochodzenia,
unikanie jedzenia żywności pochodzącej od ulicznych sprzedawców,
unikanie konsumpcji niepasteryzowanych produktów mlecznych.
Strona korzysta z plików cookie zgodnie z
Polityką Cookies
. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookie w Twojej przeglądarce
OK